Obec Vranovice > Archív aktualit > Archiv 2022 > Sdílená kancelář Floriánek

Sdílená kancelář Floriánek

Bez názvu 210 x 297 mm

Tři místa s počítačem, 15 kancelářských míst k sezení, konferenční sál, vybavená kuchyňka s kávovarem a možnost využít bazén. Tohle všechno nabízí prostory Centra volného času a Obecní knihovny ve Vzdělávacím centru Floriánek.
„S využitím druhého patra Obecní knihovny jako sdílené kanceláře se počítalo od samého začátku výstavby, ale zpočátku byl zájem o tyto služby minimální, vše se změnilo s nástupem pandemie“, uvedl starosta Jan Helikar
Pandemie přesunula práci z kanceláří, škol a úřadů do prostředí domovů. Ukázala výhody práce z domu pro zaměstnance i podnikatele a nastavila nový pohled na firemní kulturu.
Obec se rozhodla na tuto situaci reagovat a znovu oživila myšlenku sdílené kanceláře ve Vzdělávacím centru Floriánek.
Od února letošního roku tak budou moci podnikatelé, zaměstnanci, podnikavé maminky na mateřské dovolené nebo třeba návštěvníci Vranovic, kteří potřebují vykonat nezbytné pracovní úkony během své dovolené využít pracovní místo ve sdílené kanceláři Floriánek.
Využití pracovního místa je bezúplatně, stejně jako využití počítače či wifi připojení. V rámci bezúplatného pronájmu kancelářského místa je možné užívat vybavenou kuchyňku s kávovarem, konferenční prostory za sazbu 100 Kč na hodinu a také bazén, který je součástí komplexu Vzdělávacího centra.

-kvap-