Obec Vranovice > Archív aktualit > Archív 2011 > Vranovičtí hasiči mají své internetové stránky

Vranovičtí hasiči mají své internetové stránky

Dobráci z Vranovic o sobě dávají naplno vědět. Spustili svou historicky první prezentaci na internetu. Jejich příznivce a návštěvníky upoutá na první pohled výrazný vzhled díky rudé a černé barvě, přesně tak jak se na hasiče patří, především ale velké množství informací o činnosti sboru, včetně fotogalerie.
„Rozhodl jsem se udělat jednoduché a přehledné stránky o našem sboru. Je tam stručný popis, historie, současnost, technika a i menší fotogalerie. Postupně budu přidávat další věci,” oznámil spuštění nových hasičských stránek jejich tvůrce a velitel družstva Marek Augustin.
Navzdory tomu, že využil standardní šablony webu nabízené na internetu zdarma, působí prezentace hasičů zcela profesionálně. A především je naplněna množstvím informací, nechybí ani zajímavosti z historie.
Rozhodl jsem se použít volně dosptupný systém i když jsem s ním neměl žádnou zkušenost. Ale zjistil jsem, že mnoho sborů a i jiných zájmových organizací svoje stránky takto udělané má,” netají se Augustin inspirací u kolegů. A věří, že nový způsob prezentace veřejnost přivítá. „Snad bude všechno šlapat v pořádku a snad si občané Vranovice a další zájemci čas od času najdou chvilku na to aby se podívali, co že je u nás nového,” zakončil.

http://hasicivranovice.webnode.cz/